Servicii

Silnef Security

Paza cu agenti la obiective

Compania Silnef Security este licentiata de catre IGP sa presteze servicii de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor si de consultanta.  In serviciile de paza si supraveghere intra urmatoarele: mari unitati de colectare si depozitare a deseurilor metalice, intreprinderi de procesare a deseurilor metalice, securitatea transporturilor pe calea ferata a materiilor prime si produselor finite metalice, unitati tip supermarket, spatii comerciale medii si mici, unitati valutare, unitati turistice, resedinte particulare, transport valutar, garda de corp, asigurare ordine activitati culturale si sportive.

Personalul de paza al firmei este dotat cu uniforme, echipament de protectie si insemnele distinctive ale Silnef Security pe care le poarta in timpul executarii serviciului. In dotarea agentului de paza se mai afla si bastoane de cauciuc/tomfa, spray lacrimogen si alte mijloace de aparare in raport cu importanta obiectivului, a bunurilor si valorilor pazite si cu avizul politiei.

Silnef Security dezvolta aceasta latura a serviciilor de paza cu agenti la obiective astefl:

 • la solicitarea clientului, face analiza obiectivului, sub aspectul riscurilor si propune modul de efectuare a pazei;
 • asigura consultanta in intocmirea planurilor de paza si mediaza relatia cu organele de Politie;
 • instaleaza posturi de paza, colaborand cu clientul pentru amenajarea si dotarea acestora in conformitate cu legile in vigoare
 • asigura paza obiectivului cu agenti de paza atestati conform procedurilor si legilor, urmarind permanent indeplinirea de catre acestia a consemnelor generale si particulare
 • colaboreaza permanent cu clientul pentru completarea activitatii, eliminarea problemelor si micsorarea riscurilor;
 • asigura o dotare corespunzatoare care sa ii asigure agentului de paza protectia, sa ii permita observarea obiectivului, ziua si noaptea, legatura cu ceilalti agenti, dispeceratul si echipa de interventie si de asemenea, neutralizarea infractorilor; cand situatia o impune, completeaza dispozitivul agentilor de paza cu echipaje de interventie pentru a asigura securitatea obiectivului;
 • de asemenea, functie de situatie, nivelul de inarmare poate fi variabil.
top

Silnef Security S.R.L. dispune de un dispecerat modern utilat, deservit de personal calificat si aparatura performanta. Echipajele de interventie si operatorii dispeceratului de efractie cu ajutorul tehnologiei moderne si de calitate fac front comun pentru apararea a ceea ce conteaza mai mult pentru dumneavoastra, viata, familia si bunurile.

Pentru o cat mai buna comunicare intre dispecerat si unitatile de interventie si obiectivele monitorizate, acesta are in dotare statii de emisie-receptie fixe si mobile de ultima generatie precum si o linie fixa si una de mobil - numere de urgenta la care dispecerul poate fi apelat 24h din 24. Dispunem de toate sistemele de monitorizare : linie telefonica fixa , IP , GSM , GPRS.

Silnef Security pune la dispozitia clientilor acest pachet de servicii de monitorizare ce cuprinde:

 • consilierea posibililor clienti privind oportunitatea, modalitatea de lucru si implicatiile tehnice specifice ale instalarii unui sistem de alarma;
 • prezentarea sistemelor tehnice de catre specialistii proprii sau de catre tehnicienii firmei colaboratoare acreditata in efectuarea lucrarilor de aceasta natura.
 • instaleaza posturi de paza, colaborand cu clientul pentru amenajarea si dotarea acestora in conformitate cu legile in vigoare
 • analiza obiectivului si stabilirea elementelor necesare pentru un sistem de paza eficient;
 • conectarea sistemului de alarma la dispeceratul de monitorizare si efectuare probelor pe zonele stabilite;
 • recunoasterea obiectivului de catre echipajele de interventie si stabilirea traseelor de interventie optime;
 • interventia echipelor specializate, dotate si instruite special in cazul in care sistemul de alarma semnalizeaza evenimente la obiectiv (alarma, efractie, senzori de miscare, senzori de fum etc.);verificarea obiectivului, asigurarea acestuia, retinerea eventualilor intrusi si instiintarea clientului.
 • cronometrarea timpilor de interventie si introducerea lor in actele aditionale ale contractului;
top

Legat de sistemele de securitate automate Silnef Security va oferta solutii pentru instalarea si punerea in functiune a sistemelor antiefractie de orice model. Incepand cu gama Cerber si Jablotron, continuand cu gamele Canadiene DSC si Paradox, stapanind foarte bine gamele Bentel si Texecom, tehnicienii nostrii va ofera cele mai bune solutii pentru configurarea, instalarea si intretinerea sistemelor antiefractie.

Solutiile propuse pot varia in functie de complexitatea obiectivului si gradul de finisare al acestuia mergand pe sisteme ce se incadreaza in gradele II si III de securitate. Pentru obiectivele care nu au inca un sistem antiefractie instalat si care nu doresc cablaje in spatiu oferim solutii radio sau hibride (radio si cablate) care indeplinesc standardele Europene de securitate.

Un aspect foarte important (si de obicei ignorat) este acela de transmisie a evenimentelor catre dispeceratul nostru. Uzual transmisia informatiei de la sistemul antiefractie catre dispecerat se face pe linie telefonica standard. Dar datorita vulnerabilitatii liniei telefonice standard si nu in ultimul rand datorita costurilor ridicate de instalare aceasta incepe sa piarda teren in favoarea unor pmedii de transmisie mult mai moderne si mai rapide. Astfel la dorinta beneficiarului se poate implementa un sistem de transmisie catre dispecerat IP/GPRS (oferit de ROEL sau PARADOX) al carui timp de transmisie a alarmei se reduce la cateva secunde pe canale securizate de date. Trebuie remarcat acest timp deoarece timpul de transmisie a alarmei (timp de transmisie alarma = este timpul din momentul producerii evenimentului de alarma pana la momentul receptionarii acestuia in dispecerat) folosind o linie telefonica standard este de 25-40 sec., comparativ cu o transmisie IP care este instantanee sau GPRS care are o intaziere de circa 3-5 sec. Astfel se castiga cele 20-30 sec. necesare FIR (Fortei de Interventie Rapida) de a inteveni cu success in cazul unui incident.

Nu trebuie sa nu amintim si solutiile de protectie a spatiilor mici care se incdreaza in clasa superioara de spargeri, care nu garanteaza invulnerabilitatea obiectivului dar minimizeaza pierderile cauzate de astfel de spargeri. Este o solutie aplicabila general la toate sistemele antiefractie cu minim 2 iesiri programabile. Se poate monta pe perete si datorita suportului orientabil este usor de pozitionat pentru o dispersie cat mai buna a jetului de gaz. Disimulat intr-un banal odorizant de camera se preteaza oricarui tip de spatiu, fara a oferi informatii despre natura tubului interior. Este echipat cu un tub de gaz cu capacitate de 40 ml model CN tear gas - 9900.000, iar pentru o maxima eficienta gazul este dispersat pe 4 canale. Gazul perfect legal (autoaparare) este un gaz iritant lacrimogen cu CN-2-CHLORACETOPHENON. Actionarea electrica a acestui dispozitiv se va face dintr-un sistem de alarma prin reconfigurarea acestuia si instalarea unei automatizari electronice. Sistemul de alarma se reconfigureaza pentru limitarea alarmelor false prin instalarea unor senzori cu lentile perdea sau a unor butoane de panica radio. Pentru limitarea declansarii accidentale a actionarii se vor programa 2 din iesirile centralei antiefractie intr-o configuratie care asigura eficientizarea echipamentului.

Dispeceratul este deservit de echipaje de interventie formate din profesionisti instruiti in conformitate cu legislatia in vigoare. Agentii Silnef Security sunt scolarizati in cadrul unor cursuri intensive si permanente de formare profesionale si participa constant la antrenamente de pregatire fizica si exercitii de lupta cu sau fara arma. Interventia echipajelor mobile in cazul receptarii semnalelor de alarma de la abonatii conectati se realizeaza cu soferi profesionisti si agenti de interventie care dispun de o dotare menita sa le asigure solutionarea oricaror situatii deosebite: casca de protectie, vesta antiglont, baston de cauciuc, tomfa, spray lacrimogen.

top

Silnef Security asigura protectia transporturilor atat rutiere cat si pe calea ferata oferind urmatoarele facilitati:

 • consultanta privind alcatuirea dispozitivului de paza optim pentru reducerea riscurilor;
 • intocmirea in colaborare a planului de paza si medierea analizei si aprobarii acestuia de catre organele in drept;
 • asigurarea cu agenti de paza instruiti pentru acest specific, inarmati si dotati pentru indeplinirea misiunilor;
 • analiza obiectivului si stabilirea elementelor necesare pentru un sistem de paza eficient;
 • coordonarea activitatii si asigurarea rezervelor pentru situatii speciale;;
 • paza efectiva atat pe timpul transportului cat si al stationarii trenurilor;
 • insotirea transporturilor auto cu agenti de paza, instalati in cabina sau cu echipaje de interventie cu autoturism special;
 • organizarea de puncte de supraveghere pe itinerarul de deplasare al trenului;
 • variantele de paza, inarmare si actiune se vor plia pe specificul situatiei.
top

Silnef Security pune la dispozitia clinetilor serviciu de garda de corp care se realizeaza cu cea mai mare discretie fara a intra in intimitatea persoanei, cu personal atent selectionat, special instruit si antrenat pentru a face fata orcarei situatii aparute..

top

Silnef Security, in functie de solicitarile venite din partea clientilor, acorda servicii de consultanta referitoare la intocmirea de analize, evaluari si rapoarte asupra riscurilor la adresa securitatii persoanei, proprietatii sau mediului, precum si asistenta cu privire la domeniile de activitate ce fac obiectul Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

top

Resursa umana este cel mai important capital al unei societati, tinand cont de acest lucru, este necesara investitia continua in acesta prin instruire si dotare. Avand personal instruit si dotat , activitatea acestuia se transpune in rezultate si bineinteles in satisfactia clientului. Silnef Security organizeaza cursuri de specializare pentru:

 • Agent de securitate
 • Agent Control Acces
 • Agent de interventie paza si ordine
 • Agent de transport valori
 • Agent de supraveghere incinte
top